сряда, 25 ноември 2015 г.

Убийствено точен анализ :

" Ердоган ни готви фес и ятаган, а ние се пъчим пред Русия "по задължение"...Заслужава си да се прочете, както и тази... И тогава ясно ще видите ние на чия страна сме в надигащата се нова Студена война с плацдарм обезсилената и обезкървена Европа.

Някои интересни данни за известната напоследък ИД (Ислямска държава)

Само факти ако се чудите как така някакви изроди "разиграват" цял свят:

- ИД не са някакви убитаци слезли от камилите, а са армия с най-модерно въоръжение и осигурени с най-добри сателитни връзки за комуникация, предимно американски. Никой не прекъсва сателитните връзки за комуникация на ИД.

- ИД са най-бързо развиващата се икономика в света. Приходите и идват от продажбата на петрол. Всеки ден потоци от камиони пътуват от Сирия към Турция, откъдето петрола се купува и преразпределя. Фирмите, които купуват петрола се знаят, никой по нашата телевизия не ги споменава и са американски. Печалбата на една американска фирма на ден от евтиния петрол е 1 млн. долара

- В съвсем официално изявление, когато във българския военен завод се случи инцидента с взривяването на гранатата и беше убит американец, се съобщи, че той е бил представител на американска фирма, която е купувала оръжие за "съпротивата" срещу Асад.