петък, 15 януари 2016 г.

За германките, исляма и съврменната поп култура

Та по въпроса за изнасилванията ще цитирам - с негово съгласие -  поста на един колега от блога Alter Information във Фейсбук. Фактите говорят сами по себе си :

"Днес съдът във Варна глоби с "цели" 2,000 лв. двамата бивши полицаи, които се гавриха и насилваха сексуално миналата година 15-годишно момиче...дете. (http://www.bnews.bg/article-16270) То се оплакало, че нейн познат се опитал да я изнасили, мислейки си, че полицаите ще ѝ помогнат, но вместо това се хвърлила в лапите на нови, двама, насилници. Заключили я в някакво бунгало (случката се разиграва в Камчия) и два дни я насилват, че и снимат с телефоните си (явно е някаква гордост, която трябва да документират задължително). И така - година по-късно бившите полицаи бяха глобени по 2,000 лв.
Пиша това, защото темата стана актуална покрай масовите изнасилвания на момичета в Европа. Сега те се свързват с исляма, но не е така, или не е толкова просто. В България всяка четвърта жена е жертва на сексуален тормоз, а през 2010г. видяхме шокиращи данни - над 100,000 българки са били изнасилени. И в 60% от случаите става въпрос за познат на жертвата. В съседна Турция изнасилванията са скочили с 400%, което сочи, че това не се дължи на традиционния ислям, а на нещо съвсем ново и различно. В т.нар. американска поп-култура жените се третират само и единствено като сексуални обекти, натрапва се разврат, насилие и тн. - тя има огромно влияние със сигурност. Просто масовите изнасилвания не са проблем от вчера, те са феномен в световен мащаб, на който сега обръщаме внимание, защото "бежанците" (нелегалните имигранти) съвсем организирано насилват млади момичета в Западна Европа.