петък, 15 януари 2016 г.

За германките, исляма и съврменната поп култура

Та по въпроса за изнасилванията ще цитирам - с негово съгласие -  поста на един колега от блога Alter Information във Фейсбук. Фактите говорят сами по себе си :

"Днес съдът във Варна глоби с "цели" 2,000 лв. двамата бивши полицаи, които се гавриха и насилваха сексуално миналата година 15-годишно момиче...дете. (http://www.bnews.bg/article-16270) То се оплакало, че нейн познат се опитал да я изнасили, мислейки си, че полицаите ще ѝ помогнат, но вместо това се хвърлила в лапите на нови, двама, насилници. Заключили я в някакво бунгало (случката се разиграва в Камчия) и два дни я насилват, че и снимат с телефоните си (явно е някаква гордост, която трябва да документират задължително). И така - година по-късно бившите полицаи бяха глобени по 2,000 лв.
Пиша това, защото темата стана актуална покрай масовите изнасилвания на момичета в Европа. Сега те се свързват с исляма, но не е така, или не е толкова просто. В България всяка четвърта жена е жертва на сексуален тормоз, а през 2010г. видяхме шокиращи данни - над 100,000 българки са били изнасилени. И в 60% от случаите става въпрос за познат на жертвата. В съседна Турция изнасилванията са скочили с 400%, което сочи, че това не се дължи на традиционния ислям, а на нещо съвсем ново и различно. В т.нар. американска поп-култура жените се третират само и единствено като сексуални обекти, натрапва се разврат, насилие и тн. - тя има огромно влияние със сигурност. Просто масовите изнасилвания не са проблем от вчера, те са феномен в световен мащаб, на който сега обръщаме внимание, защото "бежанците" (нелегалните имигранти) съвсем организирано насилват млади момичета в Западна Европа. 


Истината е, че 70 на 100 от жените във света са изпитвали някаква форма на сексуално насилие или тормоз, а на всеки 9 секунди бива изнасилена по една жена... (https://alterinformation.wordpress.com/20…/…/03/90563625252/ ) А защо нелегалните имигранти насилват масово жените в държавите, в които са приети? Просто е. Те са малограмотни, идващи от бедни и разбити държави (в много от случаите от самите западноевропейски държави, в които сега са имигрирали), където това е нещо нормално. Насилието там е нещо нормално. Голяма част от тях пък са откровени ислямисти. Говоря най-вече за сунити, изповядващи най-крайната му и радикална форма - уахабизъм. Това изповядват и терористите от ИДИЛ и Ал-Кайда. На тях, едва ли помните им беше "позволено" от мюфтиите да изнасилват жени в Сирия и Ирак. Това те нарекоха "сексуален джихад", който явно сега се прехвърля с идването им и в Европа. (https://alterinformation.wordpress.com/2013/04/06/926809302/ )
Както е всеизвестно "Ал Кайда" се появи в Афганистан със щедрата помощ на Саудитска Арабия - кралство, което се управлява точно по шериата и радикалния сунизъм, уахабизма. Там изнасилените жени са "виновни" и биват линчувани, често и убивани варварски. Там също се обезглавяват хора, както ИДИЛ обезглавяват. Само за ден в началото на 2016 бяха обезглавени 47 души. През изминалата година около 200 души, сред които деца, също бяха обезглавени. В България от много години живеят афганистанци и иракчани, избягали от "освободените" си държави, но такива случаи на поголомни изнасилвания няма никога. Всичко това е добре организирано. Както и самите потоци за вкарване на милиони мюсюлмански имигранти в Европа."

Няма коментари:

Публикуване на коментар