събота, 2 март 2013 г.

Ние управляваме

Линк към фейсбук страницата на No more, който е пълен с много и прекрасни идеи относно бъдещето на нашата гражданска революция... Най-силната му статия е безспорно „Ние управляваме“. Задачите, които стоят пред всички нас, които вече цял месец излизаме на улиците и се борим за правата си, тук са формулиране ясно, точно и аргументирано.  Най-смислените идеи за това, какво ще се прави оттук нататък, които съм чел или чувал в последно време.Макар че всъщност твърде много вярва на експертите, и твърде малко - на обикновения човек, който плащаше, плаща и занапред ще плаща цената на свободата си...

Шанс за промяна. Няма. - Свободно време - Из edna@ - Edna.bg

Шанс за промяна. Няма. - Свободно време - Из edna@ - Edna.bg
Ето това е страхотно представяне на задушливата атмосфера, която цари в нашето  общество, от гледната точка на едно чувствително младо момиче. Всъщност именно такива като нея плащат цената на повсеместната унификация на хората...Най-жестоката цена - човешката им същност... Това, като се замислиш, не е само наш кахър, ами проблем от световен мащаб...В такива дни светът изглежда като буре с барут, към което някой аха-аха да поднесе фитила...
 и БУМ! 
Протести и бунтове навред по света!

M A N I F E S T U L T I M A T U M

 От Граждански комитет ,, Защита на Истината ‘’ (публикувам без знанието им, но от долните редове подразбирам, че те не биха имали нищо против - бел. моя)

Eдинственият начин да си възвърнем управлението на Родината си и съдбините си, е предложеният в Манифеста Ултиматум по долу ! НАПРАВЕТЕ ВСИЧКО ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО МУ СРЕД ГРАЖДАНСКИТЕ КОМИТЕТИ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ Е ИЗПРАТЕН НА ПРЕЗИДЕНТА ! ТОВА Е ПЪТЯ !
Дошло е време изстрадалия Български народ да се вдигне като един, и да отвоюва исконните си права на ЕДИНСТВЕН СУВЕРЕН - ГОСПОДАР В ТАЗИ ПРИКАЗНА, ПОДАРЕНА МУ ОТ БОГОВЕТЕ СТРАНА – НАШАТА БЪЛГАРИЯ !
Дошло е време всички ние да се обединим срещу обшия враг, криещ се ехидно зад слугите си – националните предатели и народни изедници от последните 23 години, и да отвюваме свещеното си право да управляваме съдбините си и Родината си !
Ние приветстваме всенародното отвращение от тези несрещани досега продажници и предлагаме следните изключително важни и незаменими стъпки за постигането на тези народолюбиви цели :


   Протестите в България се закучиха от провокатори... Дори тези, последните да са малцинство, до известна степен успяват да си свършат работата, защото в края на краищата протестиращите стигнаха до ваимни обвинения, че са провокатори на мафията.
Затова и между тях малко трудно се постига единодействие... 
    Тези, които отидоха на съвета при президента, видяха, че той беше една голяма уйдурма, защото „представителите на народа“ бяха в повечето случаи представители на бизнеса...и на политиканстващата класа.
   По-умерено, което настоява да се ограничим само върху въпросите за ЕРП-тата и тока и по-радикално, което настоява за гражданско участие в управлението, народовластие и съд на виновните за съсипването на България през тези 23 години на преход и анархия. И аз като човек напълно ги подкрепям.