събота, 2 март 2013 г.

M A N I F E S T U L T I M A T U M

 От Граждански комитет ,, Защита на Истината ‘’ (публикувам без знанието им, но от долните редове подразбирам, че те не биха имали нищо против - бел. моя)

Eдинственият начин да си възвърнем управлението на Родината си и съдбините си, е предложеният в Манифеста Ултиматум по долу ! НАПРАВЕТЕ ВСИЧКО ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО МУ СРЕД ГРАЖДАНСКИТЕ КОМИТЕТИ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ Е ИЗПРАТЕН НА ПРЕЗИДЕНТА ! ТОВА Е ПЪТЯ !
Дошло е време изстрадалия Български народ да се вдигне като един, и да отвоюва исконните си права на ЕДИНСТВЕН СУВЕРЕН - ГОСПОДАР В ТАЗИ ПРИКАЗНА, ПОДАРЕНА МУ ОТ БОГОВЕТЕ СТРАНА – НАШАТА БЪЛГАРИЯ !
Дошло е време всички ние да се обединим срещу обшия враг, криещ се ехидно зад слугите си – националните предатели и народни изедници от последните 23 години, и да отвюваме свещеното си право да управляваме съдбините си и Родината си !
Ние приветстваме всенародното отвращение от тези несрещани досега продажници и предлагаме следните изключително важни и незаменими стъпки за постигането на тези народолюбиви цели :

1. Незабавно провъзгласяване на Временно Революционно Правителство за Национално Спасение, базирано на и излъчено от сега действащите граждански комитети, което да бъде признато и назначено от Президента на България за временно служебно правителство, до избирането на Велико Народно Събрание .
2. Незабавно изгонване от България на всички чуждестранни емисари, включително до ниво посланици и държавни секретари, които най - нагло си позволяват да манипулират и използват малцинствата за свои цели, като същевременно безнаказано всяват неистова омраза срещу Българския народ. Същото се отнася за действията на тези наши врагове в съседни страни, като Куберова България, на която насила беше наложено смешното название ,, Македония ‘’.
3. Незабавна забрана и изгонване от страната на така наречения Български Хелзингски Комитет, Отворено общество, и всички останали организации и секти, които са начело в усилията за унищожаването на Българската Нация и Държава, и зад които стоят всеизвестните врагове на Майка България !
4. Тотален бойкот на всички избори и на всички правитества, които враговете ще се опитат да наложат, като разчитат единствено на избиратели от техните подръжници !!!! И така до свикването на Велико Народно Събрание ( което да промени сегашната антибългарска Конституция ), с единственото условие то да бъде излъчено изключително и единствено от ПРОВЕРЕНИ членове на сега действащите Граждански комитети, на които да бъдат разпределени съответните квоти, отговарящи на населението в техните райони.
5. Изхождайки от Свещения принцип, че Българския народ е единствения Суверен в тази Свещена държава на нашите Предци, и следователно притежава исконното право на самозащита , както и да определя сам Съдбините си, Новата Конституция трябва да даде следните неотменими права на всеки българин, и да въведе следните неотменни промени :
А) Връщането на истинската безпартийна демокрация ( изцяло мажоритарна система) , въведена от Борис III, довела до изключително благоденствие и сигурност за изстрадалия Български народ . Благодарение на нея, Българския народ преживява невиждан до тогава икономически и политически разцвет, прекъснат брутално от последвалия марксистки тероризъм.
 Б) Незабавното връщане на задължителната военна служба ( минимум 8 месеца, както е в съседна Гърция, със задължителни двуседмични годишни сборове до 50 годишна възраст, по примера на Швейцария ) , като най - наложителното условие за оцеляването на Нацията, имайки предвид неминуемото и старателно подготвяно нашествие на Ислямизма в Европа, което е повече от очевидно от последните действия на така наречените Велики сили ( въпреки двуличието им ) , повтарящо до някъде печално познатия ни и твърде подобен сценарий от 14ти век.
В.) Залягането в Новата Конституция на исконното право на всеки Българин да купува, да носи и да притежава всички видове огнестрелно оръжие – право, което е притежавал дори през най- черните години на Турското робство, право, което му бе отнето по най- наглия и безцеремонен начин по време на комунизма. Единствените ограничения и условия да бъдат чисто криминално минало, психотест, и тест за интелигентност, съобразен със средния за страната. Както и налагане на безмилостни наказания в случаи на злоупотреба ! Възвръщането на това право би дало неимоверно по- големи шансове за оцеляване на Нацията в светлината на гореописаните неминуеми събития.
Г. ) Безпрекословно гарантиране в Новата Конституция на правото на всеки Българин да защитава имота си, семейството си и честа си от престъпни посегателства, без значение на етническата принадлежност на извършителите, като същевременно се пресекат всички опити за за оневиняване и толериране на престъпници заради етническата им принадлежност, досегашна практика на псевдоправозащитни организации с явна антибългарска цел
 Д.) Забрана на ДПС като етническа партия, и в същото време гарантиране на същите права на всички Българи с различно етническо самосъзнание и равни възможности за участие в политическия и икономическия живот на общата ни Родина !
6. Незабавно отнемане на лицензите и национализация на трите ЕРП –я, поради явната причина, че самото им нелогично съществуване на Българския енергиен пазар, е достатъчно доказателство за най-нагла корупция, и подлежащи на скорошно доказване огромни подкупи за тогава управляващите и подписали договорите членове на Тройната Коалиция.
7. Незабавна национализация на всички чужди банки и предприятия, позволяващи си несрещани и отречени в Европейския съюз методи и похвати, като нечувано високи за целия цивилизован свят лихви, полуробски труд с мизерно заплащане, незачитане на правата и достоинството на нашите събратя, работещи за тях, и други подобни случаи.
8. Съд за всички национални предатели, корумпирани политици и врагове на Българския народ , извършвали мерзките си деяния през последните 23 години, започвайки със Желю Желев и неговия ментор, българомразецът Анжел Вагенщайн, последвани от Филип Димитров, Петър Стоянов, Жан Виденов, Иван Костов, Сергей Станишев, печално известния Симеон Сакскобурготски, на когото незабавно да се отнемат всички измамничеко придобити имоти, принадлежащи на Короната, а не на баща му, един велик Българин и патриот, за разлика от него ( въпреки грешките му ), и не най накрая, Ахмед Доган, злия дух на следкомунистическа България ! Както и на всички други доказани измамници и предатели, включително задкулисните им покровители!

9. В случай на опозиция от страна на натрапените ни партньори от ЕС и НАТО ( а такава сигурно ще има , ярък признак за псевдодемокрацията им ), Временното Революционно Правителство за Национално Спасение да предприме моментални мерки за излизане от тези ненужни, вредни и ощетяващи изстрадалия ни народ структури, и да пренасочи външната ни политика към страните от ОНД, на които единствено може да се разчита в сегашната сложна международна обстановка, и с оглед на очаквания развой на събитията. Във връзка с всичко това, един от най-важните приоритети на националната сигурност за новото правителство е прекратяване на договореностите, позволяващи разполагането на българска територия на така наречените Международни сили за бързо реагиране, чиято истинска цел е да бъдат използвани срещу Бъ;гарския народ в случаи на гражданско неподчинение и опит за смяна на натрапената ни система на псевдодемокрация, като сегашния.
Скъпи сънародници, нека не позволяваме никога повече на враговете ни да ни мамят и да ограбват труда ни , нека изметем веднъж завинаги самозваната ,, политическа класа ‘’, тези най -нагли предатели и корумпирани престъпници от обществения ни живот, и нека този път довършим започнатото, безпощадно разобличавайки всеки опит за предателство.
Нека не спираме борбата до окончателното и безкомпромисно приемане на гореизложените предложения, което ще гарантира бъдещето на България и Българския народ !
И нека Българската Армия и Българската Полиция, като неразривна част от Нацията, застанат зад справедливите искания на подтиснатия ни народ и го бранят от врагове, вътрешни и външни !

1 коментар:

  1. Това напомня случая в Исландия, където след бунтовете на хората се появили няколко граждански ПАРТИИ... Партии, ама граждански. Граждански, ама партии.

    ОтговорИзтриване